Saturday, 21/9/2019 | 7:22 UTC+2

Ga je op reis? Dit zijn 5 kledingstukken die je niet mag vergeten!

Deze winter gaan er opnieuw heel wat landgenoten op reis naar warmere oorden om zo de koude wintermaanden achter hen te laten en te genieten van de warmte in zomerse bestemmingen zoals Spanje, Portugal, Italië of zelfs andere bestemmingen die net iets verder zijn zoals Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Thailand, … Deze bestemmingen zijn net zoals alle andere winters populair bij de Belgen om er de winter of toch een deel van de winter door te brengen. Je bent weg van huis, je kunt er even uitrusten, het is er mooi weer en misschien wel het belangrijkste van allemaal: je bent op reis en hebt geen zorgen.

Toch moet je vooraleer je op reis vertrekt tijdens het maken van je bagage rekening houden met enkele zaken. Zo moet je bijvoorbeeld al op voorhand weten welke kleding je zal meedoen. Ook daarbij moet je rekening houden met enkele zaken die van groot belang kunnen zijn. Welk weer is het op je bestemming? Hoeveel bagage mag je meenemen? Toch zijn er 5 kledingstukken die je zeker altijd bij je moet hebben wanneer je op reis vertrekt.

Broek

Uiteraard een stevige broek, misschien bij voorkeur een jeansbroek omdat je bij dit soort broeken geen zorgen hoeft te maken wanneer je per ongeluk iets morst. Let wel op: in sommige hotels is aangepaste kleding (deftig) soms verplicht voor bijvoorbeeld het diner.

Trui

In Spanje, Portugal en Italië is het de komende weken ook winter. Dit betekent dat het ‘s avonds stevig kan afkoelen en dus kan een dikke trui zeker goed van pas komen. Heb je nog geen trui en wil je er nog vlug ééntje kopen? Kijk dan zeker eens naar webshops zoals Zalando of op www.3Suisses.be/truien. Daar vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Schoenen

Goede, stevige schoenen zijn zeer belangrijk. Op reis ga je vaak dingen bezoeken of maak je soms stevige wandelingen. Daarom is het van groot belang dat je voeten goed ondersteund worden!

Zwembroek

Ga je op reis naar een tropische bestemming waar het momenteel warm tot zeer warm is? Vergeet dan zeker je zwembroek niet! Het zou heel jammer zijn moest je daar op reis zijn en geen gebruik kunnen maken van het zwembad.

Jas

Ook een jas kan zeker goed van pas komen. Vooral wanneer het op je bestemming regelmatig eens regent kan een jas zeer handig zijn. Het grote nadeel van een jas is dat dit kledingstuk veel plaats in neemt in je reiskoffer. Tip: doe je jas aan vooraleer je op het vliegtuig gaat. Op die manier heb je meer plaats in je bagage om iets anders weg te steken.

PLAATS EEN REACTIE

Uw email wordt niet gepubliceerd. *

Alle rechten voorbehouden - Pallieteren.be