Saturday, 21/9/2019 | 7:00 UTC+2

Center Parcs: Erperheide of De Vossemeren? Jij kiest!

Vanuit Lier kun je snel en eenvoudig een bezoekje brengen aan één van de twee dichtstbijzijnde Center Parcs parken. In Peer (Erperheide) en in Lommel (De Vossemeren) vind je twee prachtige parken waar je tal van attracties en leuke activiteiten kan doen. Ideaal als daguitstap met de kinderen of gewoon gezellig met z’n tweetjes! Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten alvast alle voordelen van Center Parcs op een rijtje!

Enorm subtropisch zwembad

Uiteraard is het enorme subtropische zwembad van Center Parcs één van de belangrijkste redenen waarom je naar Center Parcs gaat. Je vindt er een gigantisch subtropische zwembad waar zowel jong als oud heerlijk kunnen vertoeven. In het prachtige zwembad waar je je werkelijk op een exotische plek ergens ver weg van Lier waant, zal je je uren lang kunnen amuseren. Ook voor de kinderen is het subtropische zwembad zeker een must-do! Een ander pluspunt is dat er in de zogenaamde “Aqua Mundo” tot 90% minder chloor gebruikt wordt dan in een traditioneel zwembad ergens in je buurt. Het is er warm en je ogen zullen geen pijn doen! Leuk toch?

Kindvriendelijkheid

Center Parcs staat gekend voor z’n kindvriendelijkheid. In zowel Erperheide als De Vossemeren vind je verschillende voorzieningen voor je kleine spruit zoals glijbanen, attracties, speciale kinderbadjes, … Kortom, een bezoek dat hen lang zal bijblijven!

Prachtige omgeving

Wie nogal snel uitgekeken is op het zwembad of wie een minder goede conditie heeft of er gewoon eens tussenuit wil zijn, zal zeker zijn of haar hart kunnen ophalen tijdens een wandeling in de prachtige omgeving van de beide parken. Elk park van Center Parcs is in alle hoeken en kanten omgeven door groen. Het is er muisstil en je vertoeft er in een mooie, groene omgeving. In die groene omgeving spreekt het voor zich dat je er regelmatig dieren kan spotten. Eekhoorns, vogels en vissen zijn enkele voorbeelden van dieren die je er zeker zal ontmoeten. Wie echt geluk heeft, ontmoet er misschien een hert…

PLAATS EEN REACTIE

Uw email wordt niet gepubliceerd. *

Alle rechten voorbehouden - Pallieteren.be